Medlem

Linköpings

Motorbåtsklubb

Bli medlem

Saknar du båtplats och vill bli medlem i LMBK? Börja med att fylla i en medlemsansökan, du hittar den tillsammans med våra kostnader nedan. Du kan även besöka oss på vår expedition så hjälper vi dig direkt med din ansökan. Öppettiderna för säsongen är: *** STÄNGD TILLSVIDARE PGA CORONA *** - april - juni: torsdagar 17:30 - 19:00, augusti - oktober: torsdagar 17:30 - 19:00 samt november- mars: 17:30-18:00. (undantag för helgdagar samt stängt hela juli). Karta för att hitta till oss finns i länkar nedan.Uppsägning medlemsskap

Om du önskar säga upp ditt medlemskap behöver du fylla i denna blankett samt lämna in.


Kalender

I årsprogrammet finns alla klubbens grundaktiviteter med, allt från styrelsemöten till rustningskaffe. Komplett årsprogram finns här. Vissa aktiveteter däröver, som pubkvällar och temakvällar, är lite mer spontana men finns alltid uppdaterade på hemsidan samt att de mailas ut. Så anmäl och håll din mailadress uppdaterad så du inte missar något viktigt eller kul!

Arbetsplikt

Varje medlem är ålagd att varje år utföra arbetsplikt som innefattar 4 timmars arbete. Allt från att klippa gräs och kratta löv till att måla klubbstugorna. Datum för arbetslördagar finns på startsidan. (pärm för anmälan finns i lilla klubbstugan) 

Har du svårt dessa datum eller har andra idéer kontakta i god tid arbetsledare Marjan Pesek tel. 0736-43 31 99.


Sjösättning och upptagning

Klubben hjälper till med sjösättning och upptagning av medlemmars båtar för de som behöver. Under perioderna april-maj (sjösättning) och september-oktober (upptagning) finns ett antal tillfällen att få hjälp med detta. Se mer info nedan om detta är aktuellt för dig.
Du som vill sjö- och torrsätta i egen regi kan istället skaffa en s.k. klubbnyckel med vilken du kan öppna bommen till sjösättningsrampen åt (endast!) dig själv. 


Ca 1 månad innan periodens början anmäler man sig till ett av de förutbestämda datumen genom att fylla i sina uppgifter i en pärm som återfinns i lilla klubbstugan. Varje tillfälle innefattar en av klubbens traktorförare samt slipskötare och tillsammans med övriga anmälda bildar man ett arbetslag. 15 min innan passet börjar samlas samtliga vid hamnkontoret (som ligger vid stora klubbstugan, i anslutning till rampen) för en kopp kaffe och planering av passet. Arbetslaget hjälps åt med varandras båtar under hela sjösättnings- eller upptagningspasset!


Klubben ställer krav på tydlig uppmärkning av material som förvaras på LMBKs område: Båtar, ställningar, bockar och trailers skall märkas med medlemsnummer! Förvaringsplats anvisas av slipskötaren eller hamnfogden.